Krásné nedělní ráno všem :)
A co s nimi dělám? Nejlepší jsou ,,bez receptu" s knäckebrotem a kusem nějaké zeleniny jako odpolední sváča.
Mají velmi výraznou chuť a vůni takže je moc s ničím nekombinuji. Ráda s nimi ale dochucuji nevýrazné saláty.
A aby se neřeklo, tak přikládám jeden recept na zapečené žampiony (zapekla jsem i rajče a myslím, že by to šlo třeba i s paprikou):
Ingredience:
•odtuč. tvaroh
•bílky
•žampiony
•sůl
•tvarůžky
•žampiony/rajče/...
Rajčata vydlabte, žampionům seřízněte nohy, bílek rozmíchejte s tvarohem a přidejte ke směsi pokrájené tvarůžky a sůl. Směsí naplňte žampiony/rajčata a zapékejte dokud nebudou zlatavé.
Moc se omlouvám, ale zapomněla jsem, jaké množství čeho jsem používala. Dělala jsem to stejně spíše od oka a vy to určitě také zvládnete ;)
Přeji krásnou neděli :)
Elda
Žádné komentáře:
Okomentovat